4 dingen waar u op moet letten bij auto verkopen - inkoop tweedehands auto's

inkoop tweedehands auto's. Hoe jouw auto klaarmaken voor verkoop?

Hier zijn 10 eenvoudige stappen die u helpen om uw gebruikte auto in contanten te zetten. Alles uit de prijsbepaling naar reclame en onderhandeling staat in dit korte, makkelijk te volgen proces.

Stappen om uw auto te verkopen

Ken de markt
Prijs uw auto competitief
Geef je auto 'Curb Appeal'
Waar kunt u uw auto adverteren?
Maak advertenties die verkopen
Uw auto laten zien
Onderhandelen voor uw beste prijs
Behandeling van complicaties
Finaliseer de Verkoop
Na de verkoop
Stap 1: Ken de markt

Is uw auto makkelijk te verkopen? Is het een warme commodity? Of zal je je prijs moeten laten vallen en er extra mogelijkheden zijn om het te verkopen? Bij inkoop tweedehands auto's krijgt u een mooie prijs

Hier zijn een paar algemene regels om deze vragen te beantwoorden:

Familiale sedans, terwijl ze onvruchtbaar zijn voor velen, zijn in constante vraag door mensen die eenvoudig, goedkoop vervoer nodig hebben. Wil je jouw tweedehandswagen verkopen ? Kijk dan ook eens bij audauto.
De verkoop van cabrio's en sportwagens is seizoensgebonden. Zonnig weer brengt de kopers uit. Herfst en wintermaanden zullen langzaam zijn.
Vrachtwagens en bestelwagens, gebruikt voor het werk, zijn vaste verkopers en bevelen concurrerende prijzen. Onderschat hun waarde niet.
Verzamelauto's zullen langer duren om te verkopen en zijn vaak moeilijk te prijs. Deze auto's kunnen echter onverwachte waarde hebben als u de juiste koper vindt.
Uw eerste stap is om online advertenties te controleren om te zien hoeveel andere verkopers om uw type auto vragen. Houd er rekening mee dat dealers verschillende prijzen hebben dan particuliere feestvermeldingen. Met de eBay.com advertenties en andere websites kunt u zoeken met specifieke criteria. Selecteer bijvoorbeeld het jaar en het trimniveau van uw auto en zie hoeveel vergelijkbare auto's op dit moment op de markt zijn. Let op hun conditie, kilometers, geografische locatie en verkoopprijs, zodat u uw auto kunt opslaan tegen een prijs die het snel zal verkopen.

10 stappen om uw auto te verkopen

Stap 2: prijs uw auto competitief

Zodra u de online advertenties heeft bekeken, gebruik dan het Edmunds Appraisal tool om de reële waarde van uw auto te bepalen. Edmunds.com past zijn TMV-prijzen op voor kilometers, kleur, regio, opties en conditie.

Er zijn altijd enkele uitzonderingen op de regels van prijsstelling, dus je moet je intuïtie volgen. En wees er zeker van dat je een kleine wikkelkamer achterlaat in je vraagprijs. Vraag om iets meer geld dan u eigenlijk bereid bent te accepteren. Als u $ 12.000 voor de auto wilt krijgen, moet u de auto opgeven op 13.500 dollar. Mensen hebben de neiging om te onderhandelen in grote brokken ($ 500- $ 1.000) in plaats van kleine stappen ($ 100- $ 200). Op die manier, wanneer een persoon u een lagere aanbieding maakt, komt het dichter bij uw actuele prijs, dan onder. Voor de inkoop auto kan je best terecht bij de auto handelaar. Verder kan je ook kijken naar een opkoper wagens om je verder te helpen.

U heeft wellicht opgemerkt hoe creatieve tweedehandsauto dealers in de prijs van auto's komen. Hun prijzen eindigen meestal in "995," zoals in $ 12,995. Moeten we niet merken dat de auto in principe $ 13.000 kost? Er is veel psychologie bij het vaststellen van prijzen. Een product dat niet goed verkoopt op $ 20 kan op de plank van $ 19,95 springen.inkoop tweedehands auto's

Aan de andere kant, als particuliere verkoper, wil je niet als een autodealer zien. Daarom zou u een eenvoudige aanpak willen nemen en uw prijs op een ronde figuur instellen, zoals $ 14.000 of $ 13.500.

10 stappen om uw auto te verkopen

Stap 3: Geef je auto 'Curb Appeal'

 

Auto Opkoper Adauto kan jou natuurlijk ook verder helpen!Wanneer mensen naar je auto kijken, zullen ze waarschijnlijk er goed aan doen om het binnen de eerste paar seconden te kopen of niet. Dit is gebaseerd op hun eerste blik op de auto. Dus je wilt dat deze eerste blik positief is. U wilt dat uw auto een beroep heeft op een beroep. Kijk ook eens op onze facebookpagina

Voordat u uw auto verkoopt, zorg ervoor dat het schoon en aantrekkelijk is. Dit gaat verder dan alleen maar aan de car wash. Hier is een to-do lijst om u te helpen om uw hoop in een room puff te maken:

Wassen en vacuüm de auto verkopen en overwegen het gedetailleerd te hebben.
Zorg ervoor dat uw auto mechanisch geluidloos is en vrij is van duimen, dingen en schroeven.
Overweeg om zelf goedkope reparaties te doen, in plaats van het te verkopen 'zoals dat is.'
Schop al het rommel uit de binnenkant van de auto uit. Op die manier, wanneer een potentiële koper gaat voor een test-drive, kunnen ze de auto als huns visualiseren. Een goed adresje om je auto verkopen is hier
Veeg het remstof uit de wieldoppen af en behandel de banden met een bandglazeproduct.
Reinig de ramen grondig (binnen en buiten) en alle spiegeloppervlakken.
Veeg het dashboard af en doei de asbakken. Een schadewagen verkopen kan bij adauto.

images-3.jpeg


Heb al uw onderhoudsdossiers klaar om potentiële kopers te laten zien. De auto handelaar kan je hierbij helpen.
Als de auto onderhoud nodig heeft of zelfs een regelmatige olieverversing, moet u ervoor zorgen dat u de auto op de markt brengt.
Je kan hier ook een keertje kijken of alles in orde is. Laat uw mechanic de auto uitchecken en een rapport uitbrengen over de toestand ervan. U kunt dit gebruiken om een koper te motiveren die op het hek staat.
Bestel een voertuiggeschiedenisverslag van Autocheck.com en laat het aan de koper zien om te bewijzen dat de auto's titel schoon is en dat de kilometerteller leest accuraat is.
10 stappen om uw auto te verkopen.

Stap 4: Waar adverteren op uw auto of opkoper autowrak

een auto opkoper kan je natuurlijk ook contacterenNu uw auto er goed uitziet en goed draait, is het tijd om het te koop te verkopen. In het verleden, mensen geadverteerd in dure krant advertenties. Maar nu zijn online advertenties die de voorkeur verdienen, niet alleen voor het gemak, maar ook omdat ze een ruimer geografisch bereik hebben. Of je kan te rade gaan bij opkoper schadewagens.

Nog vragen? http://www.de-auto-opkoper.be helpt je graag verder!

Een website laten maken kan natuurlijk ook!

 

De commentaren zijn gesloten.