tips om een website te laten maken

Zelf een website maken of een website laten maken? Hier wat extra tips voor een goede website.

Er is veel meer om een ​​geweldige webdesigner te zijn dan alleen de nodige technische vaardigheden te hebben. Een ander belangrijk element voor succes is het houden van up-to-date met de nieuwste webdesign tips en trends van de wereld van online publishing en daarbuiten. 

 


Een goede facebookpagina over website laten maken vind je trouwens hier. Door uw vinger op de pols te houden, biedt u de mogelijkheid om vroegtijdige adopties van ontluikende design trends en stijlen te worden. Dit kan op zijn beurt u helpen om projecten te leveren, eigenlijk of voor uw klanten, die echt een punch pakken. Het hebben van een stevig arsenaal van webdesign tips om te keren wanneer het tijd is om naar beneden te gaan, kan ook helpen om uw workflow te versnellen.
Zelfs als je een beetje een maverick bent die liever je eigen pad wilt lopen in plaats van de kudde te volgen, hou je op de hoogte van de nieuwste webdesign tips en trends heeft het voordelen. Want het zal het gemakkelijker maken om de behoeften en wensen van uw klanten te begrijpen wanneer ze hun visie op een project bespreken en ze willen iets nabootsen die ze elders hebben gezien. als u op zoekt bent naar de kosten website laten maken kan u ook eens een kijkje nemen op de site van Ozon webdesign.

 


En als je echt origineel wilt zijn, weet je wat er nu populair is om je te helpen om die trendy webdesign tips en stijlen te vermijden en iets te creëren dat je eigen is. Wil je zelf een website laten maken ? Surf dan snel naar onze site
Dus in dit artikel vindt u een verzameling nuttige tips voor webdesign die uw WordPress-website zullen helpen en de klantenprojecten die u in 2016 bezig bent, behalen succes - of u ze wilt implementeren of ze negeert in uw zoektocht naar originaliteit.

 


12 webdesign tips om  succes te bereiken in 2016

Als het gaat om het creëren van websites, zowel voor uzelf als voor uw klanten, komt het succes niet gemakkelijk. Om uw productiviteit te vergroten en ervoor te zorgen dat uw uitvoer fris en modern is, zodat u optimaal bent voor zoekmachines en conversiesnelheden, is het van essentieel belang dat u altijd zo veel nieuwe tips en technieken leert. De instagram pagina van o-design kan je via deze link bereiken

 


Dus, laten we een aantal verschillende webdesign tips verkennen die u in 2016 kunnen helpen.
website laten maken1. Gebruik Stijlgidsen
Stijlgidsen zijn populair in de uitgeverij. Ze kunnen komen in de vorm van grote boeken of documenten die media publicaties volgen om uniforme stijlen door hun inhoud te handhaven. Dit kan alles bevatten van hoe landen en landen gemerkt zijn op hoe getallen zijn geschreven.
Webdesigners kunnen hun eigen stijlgidsen creëren om ervoor te zorgen dat de sites die zij opbouwen, uniforme stijlen hebben. Dit is vooral handig voor ontwerpers die samenwerken met andere freelancers. Een goed geschreven stijlgids kan helpen om een ​​ongelijkmatig team op dezelfde pagina te houden.
De stijlgids die Google heeft gemaakt voor zijn eigen Materiaalontwerp is een goed voorbeeld van een grondige, goed geschreven stijlgids. Als u op zoek bent naar een meer generieke stijlgids of een reeks regels die u kunt toepassen op uw werk, raadpleeg dan onze gids voor de essentiële typografieboeken voor 2016.

 

2. Fase Out Zijbalkjes

Zijbalkjes maken rommel. Ze waren bedoeld om de bruikbaarheid van een site te verbeteren door extra navigatie-elementen te tonen, zoals koppelingen naar recente berichten en populaire inhoud.
Met verloop van tijd is het eerlijk om te zeggen dat ze door gekundige marketeers zijn gekaapt, op zoek naar een manier om e-mailformulieren en andere promotie-inhoud te tonen die niet altijd veel aan de gebruikerservaring biedt. Je kan een voorbeeld hiervan bekijken op de website van liften voor ringland!
Hoewel in de theorie zijbalkjes die links en andere nuttige inhoud bevatten, de gebruikerservaring zouden moeten verbeteren, zijn er in werkelijkheid zeer weinig bezoekers op hun site, in ieder geval volgens heatmap tests uitgevoerd door ConversionXL. Daarom kan het ontwerp van uw site ten koste gaan van een zijbalk voor marketingdoeleinden, de resultaten die u wenst niet leveren.
Probeer fijne zijbalkjes uit te voeren in uw ontwerpen, vooral als een site er niet echt behoefte aan heeft. Maak uw inhoud het belangrijkste element op een pagina door gebruik te maken van ontwerpen die de lezers dwingt erop te concentreren. De blog van designerscollective helpt je ook verder als je een website wil laten maken.
Als de gedachte aan het verlaten van sidebars helemaal een beetje extreem lijkt, kijk dan naar een thema dat u de mogelijkheid biedt om inhoud met volledige breedte te publiceren, naast meer traditionele lay-outs die een bijbehorende zijbalk bevatten.
U kunt veel doen met de bescheiden WordPress-zijbalk en één webdesign tip voor 2016 is slimmer te worden met de manier waarop u ze doet of niet gebruikt.
website-laten-maken-prijs.png

 

3. Start je ontwerp offscreen

Wordt u snel en snel code en ontwerpen op het scherm gecreëerd, zonder zorgen te maken over hoe de dingen eruit zullen komen zoals u weet dat u later later bewerkt en opruimt? Zo ja, probeer dan niet een nieuwe aanpak in 2016.
In plaats van direct in te springen en dingen uit te trekken als je gaat, waarom niet omdraaien naar het betrouwbare potlood en papier of gebruik een whiteboard om eerst een algemene site layout offscreen te plannen. Gebruik deze aanpak om een ​​idee te krijgen van waar je specifieke elementen wilt gaan, veel zoals hoe een architect vloerplannen gebruikt om uit te leggen waar ramen, deuren en kamers moeten gaan.
Als u een pen en papier niet aanpast, zijn er veel goede draadframes en prototypen voor webdesign tools die u kunnen helpen uw ideeën snel uit uw hoofd te krijgen, voordat u begint in uw ontwikkelomgeving. Ben je ook benieuwd naar de kosten website laten maken ?
4. Gebruik grotere lettergrootte

Grote typografie is geen nieuwe trend of aspect van het ontwerp, maar het is nog steeds een goede praktijk om in 2016 te volgen. 

Permalink Categories: Blog

De commentaren zijn gesloten.