verpakkingsmachines of inpakmachine

Lees hier enkele tips bij de aankoop van een inpakmachine voor in uw onderneming.

5 tips voor het kopen van een inpakmachine

Het kopen van een kwaliteitsverpakkingsmachine voor de eerste keer kan een ontmoedigende onderneming zijn. Elke fabrikant van verpakkingsuitrusting biedt zijn eigen smaak van technologie en zelfs schijnbaar vergelijkbare machines van verschillende fabrikanten kunnen sterk variëren in prijs. Gebruik de volgende vijf tips om het aankoopproces succesvol te ondersteunen.

 

BENT U ZELF OP ZOEK NAAR EEN INPAKMACHINE ? BEKIJK SNEL ONZE WEBSITE

Tip 1: Houd het eenvoudig
Complexiteit en betrouwbaarheid hebben de neiging om in strijd te zijn. Vraag de OEM naar zijn ontwerpstrategie. Worden de woorden eenvoudig opgetreden? Open de bedieningskast. Vergelijk de verschillen in verschijning en aantal componenten tussen leveranciers. Is er een schoon en gestroomlijnd en de andere geplakt?

Tip 2: Open voor verpakking suggesties
Sommige klanten komen naar de OEM en zeggen; We willen deze identieke fles rennen. Climax adviseert klanten om open te staan ​​voor alternatieven. Een iets andere breedte, lengte, blik of fles type kan met veel betere efficiëntie lopen dan het origineel. Dit betekent niet dat het origineel altijd wordt weggegooid. Het is niet. Eenvoudig openstaan ​​om de mogelijkheden te bespreken. Verwacht verder dat de fabrikant met monsters wordt geleverd. Werk met de fabrikant op eventuele verbeteringen of technieken.

Tip 3: Richt het ontwerp van de machine op het hoogste volume pakket
Veel eerste kopers kopen een verpakkingsmachine die groot genoeg is om al hun flessen of blikjes van de breedste tot de kleinste te verpakken. Op het oppervlak is dit zinvol - koop een machine en automatiseer de gehele operatie. Het probleem met deze aanpak is dat de meer verpakkingspatronen de verpakkingsmachine de duurder moet behandelen.

inpakmachineEen effectievere strategie voor het kopen van de eerste machine is de grootte van de machine naar het hoogste volume pakket - de grootte die de meeste automatisering nodig heeft. Die machine wordt geoptimaliseerd voor de grootte van het brood en het boterpakket en zal het snelst draaien, het minste materiaal gebruiken en het meest effectief zijn om te werken. Misschien blijven semi-automatische operaties voor de andere grote verpakkingen of beschouw een tweede machine onderweg.

Tip 4: Werk met een OEM die de toepassing begrijpt
Er is zowel een kunst als een wetenschap om een ​​machine te produceren die jarenlang loopt zonder problemen. Werk met een fabrikant met een track record van succes in soortgelijke als niet dezelfde toepassing in termen van product. Die fabrikant weet wat er nodig is om succesvol te zijn in die applicatie.

inpakmachineTip 5: Omschakeling van de tooless en andere belangrijke operationele strategieën
Om een ​​aantal flesjes, blikjes en afmetingen op een effectieve manier te kunnen uitvoeren - dezelfde breedtes en verschillende lengtes - op één machine geeft de organisatie meer flexibiliteit. Een snelle manier om de machines tussen verschillende verpakkingspatronen om te zetten is om de operator over te schakelen tussen verschillende roosters en kopjes op te halen zonder dat er moersleutels, schroevendraaiers en andere gereedschappen nodig zijn. Dit heet tool-less omschakeling en het is een must voor de organisatie omdat het snel en effectief is en dat onderhoudspersoneel niet van dringende taken verwijderd moet worden om een ​​deel te ruilen.

Elke applicatie heeft zijn uniekheid. Toch zijn er ook gemeenschappelijke dingen. Gebruik deze vijf tips om succesvol de inkoopbeslissing te begeleiden. Wil u echter een website laten maken? Dat kan bij volgende webdevelopers

 

De commentaren zijn gesloten.